Miłość to nie zawsze śmiech, ale i łzy...To nie zawsze szczęście ale i tęsknota...Teraz to kraty, a za nimi Ty...W mym sercu na krzyk budzi się ochota...Czekając na Ciebie mój ukochany...Miłością przebijam wysoki mur... Abym mogła Cię już mieć przy sobie...I razem z Tobą dotknąć szczęścia chmur...
Gość
Witam szukam informacji na temat karty gadka szmatka, dowiedziałam sie ze jest możliwość dzwonienia 5gr za1min , ktoś wie jak to zrobić? Lub jak najtaniej dzwonić?
Użytkownik
Marcjanna napisał:
Witam szukam informacji na temat karty gadka szmatka, dowiedziałam sie ze jest możliwość dzwonienia 5gr za1min , ktoś wie jak to zrobić? Lub jak najtaniej dzwonić?
Z karty tanie gadanie można dzwonić po 5 groszy za minutę, wystarczy wybrać przed numerem komórkowym numer dostępowy 627849330.
Gość
Cześć,
mam pytanie, na jakiej zasadzie działają karty dialtech, czy jeżeli zamówię kartę przez neta i podam osadzonemu nr PIN czy inny nr to on może dzwonić bez posiadania karty, wystarczy tylko nr?
Z góry dziękuję za informację
Gość
Witam
Chciałam się dopytać jaka jest najtansza oferta rozmow z aparatu Dialtech ?
I jak to zrobić?
Użytkownik
Witam mam pytanie czy posiada może ktoś kartę dialtech i mógł mi odstąpić bo nie jest potrzebna??
Gość
Witam wiem że nie na temat szukam już pomocy wszędzie.
Moj narzeczony jest w wiezieniu i przestał dzwonic od 2 dni
On jest tak od tygodnia miał zadzwonic i nie zadzwonił dziś mam urodziny liczę że zadzwoni.
Czy wiecie co może być przyczyną bardzo proszę o pomoc jiz z cierpienia i strachu ciężko zyc.