Miłość to nie zawsze śmiech, ale i łzy...To nie zawsze szczęście ale i tęsknota...Teraz to kraty, a za nimi Ty...W mym sercu na krzyk budzi się ochota...Czekając na Ciebie mój ukochany...Miłością przebijam wysoki mur... Abym mogła Cię już mieć przy sobie...I razem z Tobą dotknąć szczęścia chmur...
Admin
Karola Miarki 1
47-100 Strzelce Opolskie
Tel./Fax: (77) 44-00-420 do 23 / (77) 44-00-426
Konto depozytowe
Wpłat na konto depozytowe osadzonego można dokonywać za pomocą przekazu pocztowego wg wzoru:
Odbiorca: [Nazwa Jednostki Służby Więziennej]
Wpłacający: [imię i nazwisko]
Wpłacający: [adres]
Tytuł przelewu:
dla: [imię i nazwisko osadzonego], s. [imię ojca osadzonego]
Konto bankowe:
NBP o/Opole
02 1010 1401 0053 8213 9120 0000
Dla interesantów
Dyrektor jednostki przyjmuje interesantów w następujących dniach:
od poniedziałku do piątku w godz: 7.30-15.30
Zakład Karny Nr 1 w Strzelcach Opolskich jest jednostką organizacyjną Służby Więziennej typu zamkniętego, przeznaczoną dla skazanych mężczyzn odbywających karę po raz pierwszy P-1/z, P-1p, z oddziałem typu zamkniętego dla młodocianych M-1/p. Ponadto w tut. jednostce mogą przebywać skazani chorzy na cukrzycę insulinozależną.
Zasady udzielania widzeń :
Widzenia dla skazanych odbywają się w salach widzeń w godz. 8- 15.15 (zgłoszenia przyjmowane do godziny 14) w następujące dni:
*piątki
*soboty (za wyjątkiem pierwszej soboty miesiąca)
*niedziele
*inne dni ustawowo wolne od pracy
Widzenia dla tymczasowo aresztowanych odbywają się w I i III poniedziałek miesiąca ( z wyjątkiem świąt ) w godz. 8 - 15.15.
Istnieje możliwość rozmowy na temat osadzonego: *w piątki z wychowawcą, opiekunem skazanego, *w dni wolne od pracy administracji z wychowawcą dyżurnym.
Skazani zatrudnieni w PPO Przedsiębiorstwie Państwowym w dni powszednie otrzymują widzenie przed pracą (II zmiana). Udzielenie widzenia w trakcie pracy jest możliwe tylko po uzyskaniu zgody właściwego przełożonego i nie powinno dezorganizować danego odcinka pracy oddziału produkcyjnego.
Zasady przyjmowania paczek :
szczegóły na stronie zakładu => http://www.sw.gov.pl/strona/dla-interes … -opolskich
Źródło : http://www.sw.gov.pl/jednostka/zaklad-k … -opolskich
Ostatnio edytowany przez Maleństwo 86 (2017-03-11 12:20:59)
Gość
Witam,poszukuję pilnie dobrego adwokata ze Strzelec Opolskich lub okolic chodzi o sprawę karną .Mój narzeczony trafił do ZK w Strzelcach Opolskich,a jak się okazało adwokat niestety nas zwodził i mętnie się tłumaczył po przegranej sprawie ,niestety o wyniku poinformowała nas sekretarka po kilkiu dniach .Proszę o pomoc !!!
Gość
Jagoda mój G Siedzi na Strzelcach Ale adwokata mieliśmy z Raciborza. Więc nie bardzo ci mogę pomóc, chyba że na temat zakładu Ale zapraszam do pogaduch może. Tam któraś będzie ci w stanie pomóc
Gość
dzięki wielkie za polecenie jutro się skontaktuję z adwokatem bo sami nie damy rady niestety a wokanda już niedługo ...i albo Kraków lub Zamość na 1,5 roku masakra jakaś ..
Gość
czy orientuje się ktoraś z Was czy w tym zk jest oddział półotwarty oraz jak wypadają wokandy ? czy duzo osob wychodzi na warunkowe zwolnienie ?
Gość
Rose jest tam pól otwarty a z wokandami to różnie, bo na pierwszej rzadko wychodzą a;e po kolejnych tak. I z przepustkami też nie najgorzej
Gość
Witajcie, powiedzcie mi prosze czy wiecie ile mniej wiecej czeka sie na wokande w Strzelcach , i czy te terminy co sa wyznaczone na stronie sadu ,terminy o wokandach to sa wszyscy co beda mieli teraz wokandy jak to jest pomóżcie jesli wiecie z gory bardzo dziekuje.
Ostatnio edytowany przez Gosiaa (2014-04-12 18:42:26)
Malwina wokandy na stronie sądów wydaje mi się tyczą się ogólnie spraw odbywających się w samym sądzie w danym dniu. Samo pojęcie 'wokanda' nie odnosi się jedynie do posiedzenia o warunkowe zwolnienie i myślę, że tych terminów - spraw o wpz nie podają na stronie żadnego z sądów, jednak dzwoniąc do właściwego sądu być może dowiesz się o terminie posiedzenia.
Gość
Bardzo CI dziekuje za wiadomosci , w sadzie jak dzwonie nie chca mi udzielic takiej wiadomosci mimo ze jestem zona i znam numer sygnatury , niewiem dlaczego. Pozdrawiam serdecznie
Gość
malwina sąd nie udzieli Ci informacji powodu ochrony danych osobowych. Przez telefon kazdy może sie za żonę podać na Twoim miejscu poszła bym do sądu osobiście
Malwina jakby ktoś miły był, to by udzielił takiej informacji, ale widać na jakąś służbistkę/służbistę trafiasz.. Osobiście może spróbuj pójść faktycznie, to może bardziej uprzejmi będą.
Gość
Hej dziewczyny poszlabym tylko ze ja mieszkam w Niemczech i wszystko przez telefon musze pytac, katastrofa... jestem tutaj samam z dwojka malenkich dzieci i w dodatku jezyka dobrze nie znam porazka... wiem ze papiery meza sa zarejestrowane w sadzie i czekaja na opinie z zakladu karnego , tak mi sie juz to wszystko dluzyyy
Gość
Malwina tak pomyślałam, że o terminie wokandy powinien być powiadomiony Twój Łobuz więc nie pozostaje chyba nic innego jak czekanie na jakieś wieści od niego
Gość
Monika też mam takie info, mam nadzieję, że jeszcze w poniedziałek będzie można coś kupić miałabym prośbę jak będziesz w piątek, to weź się dowiedz czy w poniedziałek będzie jeszcze ta kantyna czynna czy już nie. Z góry dzięki.
Gość
Witajcie, tak chyba bedzie najpierw powiadomoiny moj moz ten Lobuz he, dzis dzwonilam do zakladu i powiedzieli mi ze na wokande czeka sie 1,5 tygodnia mniej wiecej, takze nic tylko pozostaje czekac, dobrze ze jest taki portal przynajmniej czlowiek wie ze nie jest sam...POZDRAWIAM WAS
malwina mój wyszedł stamtąd na pierwszej
dominika w poniedziałek jeszcze będzie otwarta i nie ma łączenia godzin tylko godzinka i nic więcej
Ostatnio edytowany przez Gosiaa (2014-04-20 20:55:29)